Volledig scherm
Agustin Mazzilli verlaat Oranje-Rood. © Oranje-Rood

Argentijn Mazzilli verlaat Oranje-Rood, landgenoot volgt hem op

Oranje-Rood heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Argentijns international Lucas Martínez Ruiz. De 24-jarige spits heeft een contract getekend voor twee seizoenen en komt over van HGC. Collega-international Agustin Mazzilli verlaat de club. 

Martínez Ruiz speelde vanaf 2016 in Wassenaar bij HGC. Daarvoor verdedigde de Argentijn de clubkleuren van het Spaanse Club de Campo Madrid.  Door het vertrek van Mazzilli en Jelle Galema was er ruimte in de voorhoede van de Eindhovenaren ontstaan. De aanvaller moet dat gat opvullen.

Tegenover de komst van Martinez staat dus het vertrek van zijn landgenoot Agustin Mazzilli. De spits ging niet in op een nieuwe aanbieding van Oranje-Rood. Mazzilli, die in 2016 olympisch kampioen werd met Argentinië, hockeyde twee jaar in Eindhoven.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwaarbevochten zege hockeysters op laatste Champions Trophy

    Zwaarbe­voch­ten zege hockey­sters op laatste Champions Trophy

    De Nederlandse hockeysters zijn in Changzhou met een zwaarbevochten zege begonnen aan de 23ste en laatste editie van de Champions Trophy. De zesvoudige kampioen, die in China zeker niet op volle sterkte is neergestreken, versloeg Japan met 3-1. Vijf minuten voor tijd bracht Maria Verschoor de wereldkampioen voor de eerste keer op voorsprong. Daarna besliste Marijn Veen het duel. De 22-jarige debutante van Amsterdam had ook de gelijkmaker op haar naam gebracht.