Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Sterke fase na rust bezorgt HOD overwinning tegen Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE - De heren van HOD uit Valkenswaard kennen een sterke seizoensstart. Na de overwinning van vorige week tegen Oss winnen ze ook de uitwedstrijd tegen Sint-Oedenrode.

Vlak na rust zorgden Gijs Olde Hampsink en Loek Jacobs voor een 0-3 voorsprong, nadat Jan-Paul Peters in de eerste helft de 0-1 al had gemaakt. De wedstrijd leek daarmee gespeeld, maar in het laatste kwartier van de wedstrijd deed Sint-Oedenrode via Mathijs van Roessel toch nog wat terug. Willem van der Heijden maakte vier minuten voor tijd de 2-3, maar ondanks enig aandringen van Sint-Oedenrode hield HOD stand.

Daardoor staat HOD nu na twee wedstrijden op doelsaldo derde, met evenveel punten als MEP en Helmond. Sint-Oedenrode bezet de elfde plek met nul punten.

  1. Oud-hockeyer Tim Jonkman debuteert als pooler wel op het hoogste niveau

    Oud-hockeyer Tim Jonkman debuteert als pooler wel op het hoogste niveau

    Hij houdt van The Color of Money en diens voorloper The Hustler. Dat zijn films, waarin poolbiljarten centraal staat. Eindhovenaar Tim Jonkman is net zo bezeten van het spel als de filmkarakters Eddie Felson, Minnesota Fats en Vincent Lauria. Jonkman (28) komt uit voor Snooker & Poolcentrum Woensel (SPCW). Dit team debuteert dit weekeinde in de eredivisie met thuiswedstrijden tegen HOB Weert en Blaak uit Rotterdam.