Video-enquete
Volledig scherm
Video-enquete © videostills

‘Als je de baas zou zijn van het journaal’

ENQUÊTEBoze boeren op hun tractor naar Den Haag, de parkeergarage op Eindhoven Airport of de nabeschouwingen van PSV. Wij maakten er een video over en je keek er misschien wel naar. 

We maken steeds meer video’s en willen graag weten hoe je daarover denkt. Wat wil je zien? Zijn we op de goede weg? Je mening is voor ons erg belangrijk. Wil je daarom via de onderstaande link de enquête invullen?

Start hier de enquête

 1. LIVE | Organisatoren Dam-protest roepen demonstranten op: ‘Blijf komende twee weken thuis’
  VIDEO

  LIVE | Organisato­ren Dam-pro­test roepen demonstran­ten op: ‘Blijf komende twee weken thuis’

  De organisatoren van het Black Lives Matter-protest op de Dam in Amsterdam roepen mensen die aanwezig waren bij de demonstratie op de komende twee weken zoveel mogelijk thuis te blijven. Verder liepen de protesten in Den Haag en Groningen vandaag rustig en hielden de meeste mensen voldoende afstand. Ook vandaag houden we je op de hoogte in ons liveblog over het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.
 2. Brabants nieuws van dinsdag | Uitbater baalt van polonaise door café - Sporen gevonden in huis familiedrama
  PREMIUM

  Brabants nieuws van dinsdag | Uitbater baalt van polonaise door café - Sporen gevonden in huis familiedra­ma

  De slachterij van Vion in Boxtel blijft open ondanks coronabesmettingen onder het personeel, maar Van Rooi Meat in Helmond moet dicht. Autoriteiten spreken in dit laatste bedrijf van een besmettingshaard. En voor het werken in het onderwijs was veel aandacht in deze coronatijd, maar over de gehandicaptenzorg hoorde je nauwelijks iets. Daar werd gewoon doorgewerkt zònder 1,5 meter afstand want dat gaat nu eenmaal niet anders. Dit en meer lees je in het nieuwsoverzicht van dinsdag.