‘Het roze huis', doek van Mar Diemèl, circa 1970.
Volledig scherm
‘Het roze huis', doek van Mar Diemèl, circa 1970. © Eric Diemel

Beleving is wat magertjes bij Max Diemèl in Geldrop

RecensieHij was geen Jan Sluijters en ook geen Leo Gestel, maar Mar Diemèl kon wel degelijk schilderen en tekenen, zoals hij nu laat zien in Kasteel Geldrop.

 1. Mogelijk miljoenen Nederlanders slachtoffer van datalek: ‘Serverbedrijf hield informatie lang achter’
  Kort geding

  Mogelijk miljoenen Nederlan­ders slachtof­fer van datalek: ‘Serverbe­drijf hield informatie lang achter’

  Het datalek bij circa tien grote Nederlandse marktbureaus is nog veel groter dan tot nu toe werd verondersteld. Daarvoor waarschuwt Dave Maasland, ceo van het digitale beveiligingsbedrijf Eset Nederland. Ondertussen probeert het getroffen bureau Blauw nog altijd duidelijkheid te krijgen bij het serverbedrijf waar de data opgeslagen stonden. Dat weigert volgens directeur Jos Vink openheid van zaken te geven. Daarom volgt een kort geding.
 2. Zedenkomedie Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstudie
  recensie

  Zedenkome­die Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstu­die

  Veteranen Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy speelden in meerdere films met een progressieve blik op de seksuele moraal. Denk aan American Gigolo (met Gere), Looking for Mr. Goodbar (met Keaton), White Palace (met Sarandon) en Boogie Nights (met Macy). Eenmaal de 70 gepasseerd en de acteurs belanden als collectief in Maybe I Do, de meest conservatieve en seksloze zedenkomedie in jaren. Dat is blijkbaar het lot van iconen uit Hollywood.