Vrachtwagenfile op de A67.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrachtwagenfile op de A67. © Rene Manders

Een paar botsingen, en hup, de regio ligt weer plat

EINDHOVEN - De kerstvakantie is voorbij en dan loopt op een ‘gewone’ januaridag het verkeer in en rondom Eindhoven alweer vast. Met forse vertragingen tot gevolg. De bereikbaarheid van de stad staat steeds verder onder druk. 

 1. De Waal, een machtig mooie maar meedogenloze rivier
  PREMIUM

  De Waal, een machtig mooie maar meedogenlo­ze rivier

  ZALTBOMMEL - De brede Waal ziet er op het eerste oog vriendelijk uit, maar schijn bedriegt. In 2017 vonden twintig mensen al dan niet gewild de dood in het stromende en soms zelfs kolkende water. Hiermee werd het toen de gevaarlijkste rivier van Nederland genoemd. Ook recent werden er opnieuw twee lichamen in De Waal gevonden: vermoedelijk van twee Duitse meisjes. Om die reden publiceren we dit artikel van april 2018 opnieuw.
 2. Eindhovense wethouder Torunoglu door partijgenoten in het nauw gedreven wegens schrijnende kwestie met bijstandsmoeder
  PREMIUM
  analyse

  Eindhoven­se wethouder Torunoglu door partijgeno­ten in het nauw gedreven wegens schrijnen­de kwestie met bijstands­moe­der

  EINDHOVEN - De ontluisterend gevoelloze houding van de gemeente in een rechtszaak tegen de Eindhovense bijstandsmoeder Caro Niang heeft de politiek boos gemaakt en PvdA-wethouder Yasin Torunoglu in het nauw gedreven. De wethouder loopt op eieren om de gemeenteraad tevreden te stellen en moet hopen dat niet nog meer pijnlijke dossiers uit de kast vallen.