Wildplasser
Volledig scherm
PREMIUM
Wildplasser © GPD

Helmond is wildplassers beu

HELMOND - De gemeente Helmond wil het wildplassen in het uitgaansgebied gaan aanpakken. Ook drugs- en overmatig drankgebruik in het centrum moeten aan banden worden gelegd. Dat blijkt uit een plan van aanpak, dat maandagavond werd gepresenteerd. 

 1. Boeren voeren actie op meerdere plekken in het land, distributiecentra van Jumbo en Lidl geblokkeerd
  Update/ video

  Boeren voeren actie op meerdere plekken in het land, distribu­tie­cen­tra van Jumbo en Lidl geblok­keerd

  Op meerdere plekken in het land protesteren boeren tegen plannen van het kabinet. Bij het distributiecentrum van de Jumbo in Veghel blokkeren tientallen tractoren de entree. Ondertussen rijdt een groep van ongeveer 35 boeren uit Edam en omstreken door Amsterdam en ook in Groningen, Friesland en Drenthe wordt actie gevoerd. Daarbij werd korte tijd het Lidl-distributiecentrum in Herenveen geblokkeerd.
 2. Nieuwsoverzicht | Buren ‘martelcontainers’ geschokt - Echtpaar zwaargewond na aanrijding door dronken doorrijder
  PREMIUM
  Brabants nieuws van zaterdag

  Nieuwsover­zicht | Buren ‘martelcon­tai­ners’ geschokt - Echtpaar zwaarge­wond na aanrijding door dronken doorrijder

  In Wouwse Plantage is zaterdag geschokt gereageerd op het nieuws over zware criminelen die hun rivalen hebben gemarteld in geprepareerde zeecontainers in het dorp. In Tilburg is een grote voorraad lachgas ontdekt en in Heeswijk-Dinther is een fietsend echtpaar zwaargewond geraakt bij een ongeval. Dit en meer lees je in het Brabants nieuwsoverzicht van zaterdag.