Aangeboden door Garde Buitenleven
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van ED zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Megastore Tuinmeubelshop opent in Veldhoven

Garde BuitenlevenTuinmeubelshop opent op 28 maart haar tiende megastore. Deze nieuwe vestiging in Veldhoven vestiging biedt onderdak aan de meest trendy en complete collectie tuinmeubelen van Nederland.

Feestelijke opening tiende vestiging

Het familiebedrijf Van der Garde heeft al 65 jaar ervaring in tuinmeubelen. Nu de lente weer is begonnen is er grote vraag naar zowel tuinstoelen en -tafels tot en met complete loungesets. Gerrit van der Garde: “Waar onze klanten op kunnen rekenen is deskundig advies van onze verkopers. We brengen comfort en stijl bij elkaar, in iedere prijsklasse. Service staat bij ons hoog in het vaandel. De bestelling kunnen we uit voorraad leveren en hebben de mensen binnen drie dagen in huis.”

Volledig scherm
© Garde Buitenleven

Webshop

Met 10 megastores in Nederland en webshop www.tuinmeubelshop.nl gevuld met tuinmeubelen is er veel te kiezen. “In de showroom van de Veldhovense megastore zijn 350 tuinsets opgesteld, van trendy tot klassiek. We hebben het grootste merkenaanbod van Nederland.” De laatste trends zijn de aluminium loungesets, maar ook de belangstelling voor teakhout neemt nog steeds toe.”

Gratis thuislevering

De bestelling wordt vakkundig geleverd bij de klant: “Dit is een gratis service. Ook is het mogelijk om uw bestelling direct af te halen bij ons logistiek centrum te Kesteren of de volgende werkdag bij 1 van onze 10 megastores.”

Volledig scherm
© Garde Buitenleven

Openingskorting

Tuinmeubelshop opent op 28 maart haar deuren in Veldhoven. “We bieden de bezoekers ook op 29 en 30 maart mooie openingskortingen aan, inclusief een hapje en drankje om de opening van de tiende megastore te voorzien van een feestelijk tintje. Laat de lente maar komen!”, nodigt Gerrit van der Garde uit.

Meer informatie

Tuinmeubels van der Garde
De Run 4202
5503 LL VELDHOVEN
Website: www.tuinmeubelshop.nl