In het Oosterhoutse uitgaansgebied werd in het kader van de toegang met corona-pas een QR-check gedaan waarna men een polsbandje kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Oosterhoutse uitgaansgebied werd in het kader van de toegang met corona-pas een QR-check gedaan waarna men een polsbandje kreeg. © Pix4Profs / Johan Wouters

Nieuwsoverzicht | Kinderoppas nog drie maanden in voorarrest - Patiënte gaat arts te lijf omdat fles drank wordt afgepakt

De kinderoppas uit Limburg die zeven kleine meisjes zou hebben misbruikt en de medeverdachte in deze schokkende zaak blijven voorlopig nog achter de tralies. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.  

  1. Auto met kalasjnikov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, drie Nederlanders opgepakt

    Auto met kalasjnik­ov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, drie Nederlan­ders opgepakt

    De Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne wordt extra streng beveiligd nadat bij zijn villa in Kortrijk een auto met Nederlandse nummerplaten werd aangetroffen waarin onder meer een kalasjnikov lag. Ook zijn er spanbanden gevonden, waarmee iemand vastgebonden kan worden. Drie Nederlandse verdachten (20, 29 en 48 jaar) zijn opgepakt in Den Haag en Leidschendam. Een vierde verdachte is nog op de vlucht.