Volledig scherm
PREMIUM
© Mat Rijnders

Nuenen: hoe David de Goliath in Den Bosch toch op de knieën kreeg

NUENEN - Kansloos leek het achterhoedegevecht dat Nuenen tegen de dreigende fusie met Eindhoven voerde. Maar het dorp noemt zichzelf niet voor niets Nuenen Dwèrs. Nuenen rook bloed en profiteerde van slappe knieën in Den Bosch. Een beschouwing.

 1. KNVB vindt vermeende Arena-eenkennigheid bij PSV ‘beetje flauw’

  KNVB vindt vermeende Are­na-eenkennig­heid bij PSV ‘beetje flauw’

  Voetbalbond KNVB begrijpt niet waarom PSV zich geërgerd heeft aan de toewijzing van alle thuisinterlands van Oranje in 2020 aan de Johan Cruijff Arena. Volgens secretaris-generaal Gijs de Jong zijn de Eindhovenaren overal tijdig over geïnformeerd en had de Arena simpelweg het beste voorstel. Dat er bij PSV enig vertrouwen was ontstaan dat er dit jaar misschien nog een interland in Eindhoven afgewerkt zou worden, kan hij niet plaatsen.
 2. Nieuwsoverzicht | Wéér ongeluk op een van de gevaarlijkste wegen van Brabant - BLM-kunstwerk na dag al vernield
  PREMIUM
  Brabants nieuws van zondag

  Nieuwsover­zicht | BLM-kunst­werk na dag al vernield - Facebooker wil einde aan voortrek­ken Nederlan­ders bij studenten­ka­mers

  Wéér gebeurde er vandaag een ongeluk op een van de gevaarlijkste wegen van Brabant. Het was al vaak raak op de Vijf Eikenweg. Twee mensen raakten ernstig gewond. Hoe lang moet het nog duren voor de weg veilig is?, vragen mensen zich af. Verder gingen boeren vandaag opnieuw de straat op en is een politiemedewerker aangevallen, waardoor hij nu in het gips zit. Dat en meer in het Brabantse nieuwsoverzicht van deze zondag.