Aangeboden door Primeur Mode
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van ED zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Primeur Mode

Primeur Mode viert 40-jarig jubileum

Primeur ModePrimeur Mode, aan de Meester Strikstraat 3 in Stiphout, gestart in 1979, bij het begin van de crisis. De prijs-kwaliteitsverhouding was direct zeer goed gekozen, elke vrouw wilde voor een acceptabele prijs er leuk uitzien. “Daar waren we echt Primeur in” benadrukt de eigenaar. Het pand aan de Meester Strikstraat 3 was weldra te klein. Het pand had wel de diepte maar miste de breedte. Na enkele jaren kwam de bakker, het naastgelegen pand te koop, en werd er direct toegeslagen. Het totale woongedeelte van dat pand werd bij Primeur getrokken en het werd een grootscheepse verbouwing. De hoekwinkel bleef even wachten op de volgende fase. Dat werd First Class, een nieuwe sportieve winkel met Belgische merken, zoals Donaldson, Different Dialoque, Gigue. Een heerlijke winkel voor de bijzondere klant.

Volledig scherm
© Primeur Mode

Primeur Mode is echter steeds het vlaggenschip geweest én gebleven. Heeft zich continue vernieuwd en is meegegaan met de tijd. Met ruim vierduizend vaste klanten een unicum in de omgeving.

De grootste kracht door de jaren heen zijn de verkoopteams. Zeker een groot applaus waard. De stille kracht, ondernemer en eigenaar is door alle jaren heen de initiatiefnemer geweest. Nu sinds alweer 10 jaar met steun van Angelique Colen die de dagelijkse leiding over beide winkels heeft en die - samen met haar collega’s José en Annemie van het verkoopteam - ook de inkoop van de halfjaarlijkse collecties voor haar rekening neemt.

Primeur Mode bestaat nu dus veertig jaar. Het feest wordt de komende weken met de nodige activiteiten, waaronder enkele modeshows, gevierd en natuurlijk is er ook een speciaal ontworpen cadeau voor de vele trouwe klanten die er mede voor hebben gezorgd dat de winkel kon worden uitgebouwd tot wat die nu is.

Volledig scherm

Primeur Mode doet er alles aan om het de klanten op alle fronten naar de zin te maken. Van de extra ruime paskamers tot aan de altijd persoonlijke benadering en het goede advies. Primeur Mode blijft streven naar onderscheidende collecties. In beperkte series, om zo ook enige mate van exclusiviteit voor haar klanten te waarborgen. En natuurlijk zijn er ook altijd weer nieuwe merken te vinden waarvan verwacht mag worden dat ze goed bij Primeur Mode passen. Daardoor is het elk seizoen ook weer leuk om bij Primeur Mode binnen te lopen. Iedereen is welkom en kan er slagen. De koffie staat er altijd klaar.

Primeur Mode

Meester Strikstraat 3
5708 GA Helmond-Stiphout
0492-523271
www.primeurmode.nl
Like us on Facebook