Bewegingswetenschapper en hoofdanalist Ruud van Elk, lid van de technische staf van PSV, met speler Ritsu Doan. Het verzamelen van data is al langer normale kost bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewegingswetenschapper en hoofdanalist Ruud van Elk, lid van de technische staf van PSV, met speler Ritsu Doan. Het verzamelen van data is al langer normale kost bij PSV. © Photo Prestige/Soccrates

PSV en ASML breiden hun samenwerking sportief, maatschappelijk en financieel uit

PSV en ASML breiden op meerdere gebieden hun samenwerking uit en geven daaraan nu ook sportief-inhoudelijk betekenis, via door ASML ontwikkelde data-analyse. Daarnaast wordt het Veldhovense concern in maatschappelijk en financieel opzicht een nog belangrijkere partner voor de Eindhovense club.

  1. De Waal, een machtig mooie maar meedogenloze rivier
    PREMIUM

    De Waal, een machtig mooie maar meedogenlo­ze rivier

    ZALTBOMMEL - De brede Waal ziet er op het eerste oog vriendelijk uit, maar schijn bedriegt. In 2017 vonden twintig mensen al dan niet gewild de dood in het stromende en soms zelfs kolkende water. Hiermee werd het toen de gevaarlijkste rivier van Nederland genoemd. Ook recent werden er opnieuw twee lichamen in De Waal gevonden: vermoedelijk van twee Duitse meisjes. Om die reden publiceren we dit artikel van april 2018 opnieuw.