Marc Cootjans (links) en Gerard Zwartkruis van Rabobank Regio Eindhoven dat wil investeren in jonge innovatieve bedrijven zoals die ook op Strijp T en Strijp S zijn gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Cootjans (links) en Gerard Zwartkruis van Rabobank Regio Eindhoven dat wil investeren in jonge innovatieve bedrijven zoals die ook op Strijp T en Strijp S zijn gevestigd. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Rabo steekt 1 miljard euro in Brainport

EINDHOVEN - Rabobank Regio Eindhoven gaat 1 miljard euro specifiek beschikbaar stellen voor financiering van bedrijven in Brainport. De bank trekt onder meer 100 miljoen euro uit voor startende en doorgroeiende, innovatieve ondernemingen. 

  1. LIVE | Onderzoek: peuters harder door ouders aangepakt tijdens eerste lockdown
    CORONAVIRUS

    LIVE | Onderzoek: peuters harder door ouders aangepakt tijdens eerste lockdown

    Het aantal coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen is tot onder de 500 gedaald. Op intensive cares en verpleegafdelingen liggen nu 491 mensen met Covid. Ook de instroom van nieuwe patiënten blijft afnemen. Uit onderzoek blijkt dat peuters het zwaar te verduren hadden tijdens de eerste lockdown vorig jaar. Ouders gaven aan dat ze hun kinderen vaker door elkaar schudden en uitscholden. Dat is volgens gedragswetenschappers zorgelijk, omdat hieruit blijkt dat er een groter risico is op kindermishandeling tijdens een lockdown. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. De oudere berichten vind je hier.