Jos Kessels.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Kessels. © Joost Hoving

Sommige dingen van de aarde drongen wel degelijk door, zoals Black Friday

columnOnze dochter wilde graag alvast wat sint- en kerstaankopen doen, vooral voor vriendjes en vriendinnetjes. Als beursplichtige diende ik mee te gaan. Ze waarschuwde me van tevoren: het ging overal druk zijn, want het was Black Friday. 

 1. LIVE | Forse stijging ziekenhuisopnames België, Mexicaanse president besmet met corona
  CORONAVIRUS

  LIVE | Forse stijging ziekenhuis­op­na­mes België, Mexicaanse president besmet met corona

  De GGD begint dinsdag met de vaccinatie van de eerste mobiele, thuiswonende 90-plussers tegen het coronavirus. De 90-plussers worden door huisartsen uitgekozen. Verder zet de daling van het aantal besmettingen door. En de politie deelde 3600 boetes uit in de eerste avond en nacht dat de avondklok van kracht was. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Brabantse carnavalskrakerverkiezing: stuur jouw nummer in

  Brabantse carnavals­kra­ker­ver­kie­zing: stuur jouw nummer in

  Hoe grauw de wereld er ook uitziet, carnaval gaat altijd door. Al zullen de kroegen dit jaar gesloten zijn, het feest van de leut wordt digitaal massaal gevierd. Her en der is misschien zelfs gewoon doorgewerkt aan een carnavalskraker. Misschien wel hét Brabantse carnavalslied voor dit jaar. Wat is de beste meedeiner, welk nummer zorgt voor de langste thuispolonaise en bij welk lied gaat iedereen, digitaal, uit zijn bol?
 1. Jorritsma vol afschuw: 'Dit was oorlog!'
  Play

  Jorritsma vol afschuw: 'Dit was oorlog!'

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'