PSV-supporters in april, tijdens het duel met FC Groningen.
Volledig scherm
PSV-supporters in april, tijdens het duel met FC Groningen. © ANP

Volle bak mag over drie weken weer in het Philips Stadion: PSV oefent nog tegen PAOK Saloniki

PSV speelt op woensdag 14 juli de laatste oefenwedstrijd van deze zomer, tegen PAOK Saloniki. Het is de laatste test die trainer Roger Schmidt voor het thuisduel met Galatasaray van een week later kan doen. 

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 1. LIVE | Gemeente Colombia isoleert niet-gevaccineerden, luchtvaartsector vervoert weer een stuk meer passagiers
  Coronavirus

  LIVE | Gemeente Colombia isoleert niet-gevacci­neer­den, luchtvaart­sec­tor vervoert weer een stuk meer passagiers

  Het Outbreak Management Team (OMT) had liever een strenger coronatestbeleid voor evenementen gezien en stelde voor om meezingen tijdens evenementen te ontraden. Het kabinet vond die ingrepen niet haalbaar. En de gemeente Sucre, in het noordwesten van Colombia, verplicht haar niet-gevaccineerde inwoners tot een zelf-isolatie van acht dagen. Wie de regels met voeten treedt, riskeert een boete van zo’n 219 euro. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.