Volledig scherm
Nieuwe site en apps voor ED. © ED

Welkom beste bezoeker op onze nieuwe site en app

We hebben, zoals u gewend bent van ons, elke dag nieuws voor u. Uit uw regio, uw woonplaats, nationaal en internationaal. Vandaag hebben we nieuws uit eigen huis: onze website ed.nl en onze app zijn vernieuwd.

Op de homepage staat vanzelfsprekend altijd het laatste nieuws uit de regio Zuidoost-Brabant. Ook belangrijke of opmerkelijke onderwerpen uit binnen- en buitenland brengen wij er snel en prominent. Dankzij een betere vormgeving met minder ‘knoppen’ vindt u voortaan vanaf de homepage sneller uw weg.

Nieuws uit uw regio/gemeente
U hoeft als gebruiker van de nieuwe site en app slechts één keer uw regio of gemeente te kiezen. U krijgt daarna telkens het laatste nieuws uit de door u geselecteerde regio of gemeente in één overzicht gepresenteerd. Dat werkt zo:

Op de site kiest u in de navigatiebalk voor ‘Regio’, vervolgens kiest u voor een gebied. Bijvoorbeeld ‘Kempen’. Eventueel kunt u via het submenu dat rechts in het scherm verschijnt nog wat dieper de verschillende gebieden in duiken. Bekijkt u ed.nl op uw mobiel, dan vindt u dit submenu onder ‘Net binnen’. De volgende keer dat u weer naar ‘Regio’ gaat, komt u direct op de pagina die u eerder selecteerde. Wilt u toch naar een andere pagina? Dan kunt u dat via de reguliere navigatie doen.

In de nieuws-apps werkt het iets anders. Bij de iPhone app bevindt zich de navigatie onderin. Tik op ‘Regio’ en u krijgt een keuzemenu met diverse gebieden/gemeenten te zien. Het gebied dat u daar kiest, ziet u voortaan altijd als u onderin op ‘Regio’ tikt. U kunt uw keuze veranderen door bovenin op de gekozen regio/gemeente te tikken.

Op Android zit de keuze voor Regio bovenin de app. Tik op ‘Regio’ en u krijgt een keuzemenu te zien. Het gebied dat u daar kiest, ziet u voortaan altijd als u bovenin op ‘Regio’ tikt. U kunt uw keuze veranderen door eerst de Regio-naam zichtbaar te maken door naar boven te scrollen. Linksboven verschijnt de Regionaam, en door daar op te tikken verschijnt de lijst met alle Regio’s, zodat u een andere Regio kunt selecteren.

Onbeperkt toegang voor abonnees
Als abonnee hebt u onbeperkt toegang tot alle gedeelten van de site en de app, inclusief de digitale krant. Die is altijd te vinden via krant.ed.nl en via het menu helemaal bovenaan de website.

Download de nieuwe app
Met de vernieuwing van de website heeft ook onze app een opfrisbeurt gekregen. We raden u aan de app bij te werken naar de nieuwste versie, want de huidige versie wordt niet meer bijgewerkt. De nieuwe app heeft een vernieuwde en meer gebruiksvriendelijke vormgeving. De sterke onderdelen van de oude app zijn natuurlijk weer opgenomen in de nieuwe versie. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen? Op onze servicepagina’s krijgt u een overzicht van veelgestelde vragen en uiteraard staat onze klantenservice klaar om u te helpen. We horen graag wat u er van vindt. Op de site kunt u rechtsonder op de feedback-knop klikken en een reactie achterlaten.

Met hartelijke groet,

John van den Oetelaar
Hoofdredacteur Eindhovens Dagblad

Volledig scherm
© Menno Boon

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1886 stemmen