Volledig scherm
Bas Bartels (l) in actie namens Gestel tegen Gemert © Jurriaan Balke/fotomeulenhof

Bas Bartels verruilt Gestel voor EFC

EINDHOVEN - Verdediger Bas Bartels (28) neemt na zes jaar afscheid van Gestel en zal volgend seizoen bij tweedeklasser EFC uit Eersel gaan voetballen.

Bartels speelde in de jeugd bij LEW, FC Eindhoven en UNA.

In 2006 ging hij vanuit de A1 van UNA naar de selectie van DBS en bleef daar twee jaar. Vervolgens kwam hij twee seizoenen voor Brabantia uit, waarna de verdediger de overstap maakte naar Gestel. Met die club promoveerde hij van de derde klasse naar de hoofdklasse.

Bartels: "Ik woon sinds anderhalf jaar in Duizel en EFC is voor mij dus dichter bij de deur. Het sociale aspect en de nieuwe uitdaging na zes jaar Gestel wogen ook mee in mijn besluit om voor EFC te kiezen."

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

Live Voetbal

home logo ChelseaCHE
89'
3-3
AS RomaROM
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1683 stemmen