Volledig scherm
Archieffoto

Gestel - Nuenen 3-0

EINDHOVEN - Gestel heeft zichzelf een goede dienst bewezen door overtuigend te winnen van koploper Nuenen. Daarmee komt de ploeg van Tonnie van de Wetering in punten op gelijke hoogte met de lijstaanvoerder.

Gestel kwam al na vier minuten op voorsprong toen doelman Danilo Verus een afstandsschot losliet en Emiel Linkers de rebound benutte voor de 1-0. Vijf minuten later kreeg Nuenen vanaf de stip de kans om de stand op gelijke hoogte te brengen, maar Sjaak Egmond schoot de penalty naast.

Gestel was feller en zette de opbouw van de bezoekers onder druk, waardoor Nuenen niet aan voetballen toekwam. De thuisploeg kwam na een klein halfuur weer aan de leiding toen Youssef Koubali een individuele actie afrondde, 2-0.

Nuenen-trainer Miguel van den Dungen wisselde in de rust aanvallend, maar in de tweede minuut van de tweede helft raakte Linkers alweer de lat met een mooi schot. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd alsnog beslist. Ferhat Coskun stuurde Linkers weg, die de bal terug legde op Henny Noyen. De aanvoerder schoot de 3-0 binnen.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

Live Voetbal

home logo ChelseaCHE
89'
3-3
AS RomaROM
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1683 stemmen