Volledig scherm
Jan van Dijk. ANP

Jan van Dijk nieuwe trainer Gemert

GEMERT - Jan van Dijk is volgend seizoen coach van Gemert. De ervaren trainer tekent bij de koploper uit de hoofdklasse B een contract voor een jaar.

Met het binnenhalen van de oud-prof van FC Groningen en oud-betaald-voetbaltrainer (o.a. Roda JC en Helmond Sport) heeft Gemert zijn gewenste trainer voor de terugkeer in de topklasse.

Nadat de huidige coach, Anton Janssen, bekend maakte na dit jaar naar eerstidivisionist FC Oss te vertrekken, voerde Gemert met drie kandidaten een gesprek. Van Dijk, één van die drie, maakte zelf via via kenbaar dat hij beschikbaar was en na anderhalf jaar weer toe was om een club te trainen.

Met de aanstelling van de in Landgraaf wonende Van Dijk hoopt de technische staf van Gemert ook dat de huidige spelersgroep nagenoeg intact blijft, en dat andere voetballers eerder voor Gemert kiezen.

Van Dijk keert in de zomer na anderhalf seizoen dus terug als coach in het voetbal. In december 2010 werd hij ontslagen bij VVV. Daarvoor was hij coach bij FC Emmen, RBC, Helmond Sport, Roda JC en FC Groningen. Voor die laatste club speelde hij 465 duels in het betaalde voetbal. Bij Helmond Sport werkte hij samen met de huidige Gemert-spelers Erik en Mark van Dijk.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Het is terecht dat wraakvader Mario Haazen 4,5 jaar celstraf heeft gekregen

Het is terecht dat wraakvader Mario Haazen 4,5 jaar celstraf heeft gekregen

  • Eens (10%)
  • Oneens (90%)
12399 stemmen