Volledig scherm
Rob van Boekel. Foto Irene Wouters © Irene Wouters

UNA haalt Rob van Boekel terug van FC Eindhoven

VELDHOVEN - UNA/Brinvast kan komend seizoen in de topklasse beschikken over middenvelder Rob van Boekel (26), die in de pupillen al bij de club uit Zeelst voetbalde en daarna uitkwam voor PSV en FC Eindhoven.

Bovendien plakt Laudir Curiël (35) er alsnog een 11e seizoen aan vast bij UNA. De verdediger annex middenvelder zou vertrekken, maar omdat Steven Barten stopte besloot de Veldhovense club Curiël bij de selectie te houden.

Geen nieuw contract

Na 3 seizoenen deel te hebben uitgemaakt van Jong PSV maakte Rob van Boekel in 2008 de overstap naar FC Eindhoven. Hij bleef 5 seizoenen bij de blauwwitten, speelde in die periode 147 wedstrijden en maakte 20 doelpunten. Zijn contract bij FC Eindhoven loopt af en Van Boekel kreeg geen nieuwe aanbieding. Bij UNA speelden zijn broers Mark en Niek al in het eerste. Mark is er volgend seizoen niet meer bij. Hij gaat vanwege zijn maatschappelijke carrière in een lager elftal voetballen.

Naast Mark van Boekel en Steven Barten maken ook Torino Hunte (vertrekt naar FC Eindhoven), Bas Kneepkens (Brabantia), Jesse Renders (Gestel) en Gino Pieter (Baronie) volgend seizoen geen deel meer uit van de selectie van UNA.

Selectie

Rob van Boekel is na Pieter Jan Scheerlinck (Schijndel), Nick Tielemans (Brabantia) en Benjamin van Wanrooij (Baronie) de vierde versterking. Verder worden de talenten Guus Kok (VVV/Helmond Sport), Jordelino Nzita (eigen jeugd), Ricardo Temmerman (PSV/av) en Willem Tieben (Willem II) toegevoegd aan de selectie, die uit 23 spelers bestaat en daarmee rond is.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Het is terecht dat wraakvader Mario Haazen 4,5 jaar celstraf heeft gekregen

Het is terecht dat wraakvader Mario Haazen 4,5 jaar celstraf heeft gekregen

  • Eens (9%)
  • Oneens (91%)
10394 stemmen