Aanrijding tussen twee vrachtwagens op A67 bij Bladel

VIDEOHAPERT - Op de A67 ter hoogte van pompstation ‘t Goor in Bladel zijn in de nacht van donderdag op vrijdag rond 03.30 uur twee vrachtwagens met elkaar in botsing gekomen. 

Het ongeval gebeurde toen een vrachtwagenchauffeur de parking afreed om in te voegen op de snelweg. Een andere vrachtwagenchauffeur lag te slapen in zijn vrachtwagen. Zijn voertuig stond deels op de uitvoegstrook geparkeerd, waardoor de invoegende chauffeur moest uitwijken naar de rijbaan. Tijdens deze actie reed een andere vrachtwagenchauffeur, die op de snelweg reed, achterop de invoegende vrachtwagen. 

Beide chauffeurs raakten lichtgewond, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de snelweg bezaaid met brokstukken. Twee rijstroken werden afgesloten, het verkeer moest over de vluchtstrook. 

De snelweg bleef enige tijd afgesloten door opruimwerkzaamheden. 

Volledig scherm
Ongeval A67 Hapert © Bert Jansen
  1. Teamsprinters Lavreysen, Van den Berg en Hoogland prolongeren overtuigend Europese titel
    Toptijd in Apeldoorn

    Teamsprin­ters Lavreysen, Van den Berg en Hoogland prolonge­ren overtui­gend Europese titel

    De Nederlandse teamsprinters hebben bij de EK baanwielrennen in Apeldoorn het goud veroverd. Harrie Lavreysen uit Luyksgestel, Roy van den Berg en Jeffrey Hoogland waren in de finale te sterk voor het team van Groot-Brittannië: 42,151 tegen 42,822. Nederland pakte vorig jaar in Glasgow ook al de Europese titel, zoals het in 2018 en 2019 eveneens wereldkampioen werd. Frankrijk pakte ten koste van Duitsland het brons.