Volledig scherm
PREMIUM
Aletty, Teun en Frank Schilders (v.l.n.r.) kiezen een andere koers met hun bedrijf SBP Outdoor, ook De Negende Zaeligheyt genoemd. © Foto van de Meulenhof

Andere koers voor SBP Outdoor in Bergeijk

BERGEIJK - SBP Outdoor, ook De Negende Zaeligheyt geheten, in Bergeijk slaat een andere koers in rond buitensportactiviteiten. Mede-eigenaar Frank Schilders legt uit hoe het zit.

Het heeft heel wat jaren geduurd, maar eindelijk komt De Negende Zaeligheyt oftewel SBP Outdoor in Bergeijk in de sfeer en visie terecht die Frank Schilders (54) voor ogen heeft. Rust, ruimte en natuur zijn de drie kernwoorden die voortaan centraal staan. „We willen geen jankende radio's, scheurende voertuigen of grote groepen jengelende kinderen meer”, zegt Schilders, die het bedrijf runt met zijn vrouw Aletty en zoon Teun. Van activiteiten als paintball en rijden met quads hebben ze daarom al afscheid genomen. 

  1. Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehouden vrachtwagenchauffeur werd mogelijk onwel
    VIDEO/update

    Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehou­den vrachtwa­gen­chauf­feur werd mogelijk onwel

    EINDHOVEN - Op de A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven heeft maandagochtend een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 62-jarige automobiliste uit Sterksel kwam om het leven door een kop-staart-aanrijding met twee vrachtwagens. De chauffeur van de achterste vrachtwagen, een Poolse man, is aangehouden. Er zijn volgens de politie indicaties dat hij onwel is geworden.