Volledig scherm
André Hazes. © ANP Kippa

André Hazes op jubileumfeest de Kattendans in Bergeijk

BERGEIJK - Theater de Kattendans in Bergeijk  bestaat 25 jaar en viert dat met een groot feest op vrijdag 28 juni.  Het programma van die avond bestaat uit optredens van André Hazes en Danny Vera. Beiden spelen een set van 75 minuten met complete band.

Het feest wordt gehouden op het veld grenzend aan het theater. Het afgelopen seizoen stond ook al in het teken van feestelijkheden en traktaties in de vorm van meerdere gratis voorstellingen. Het jubileumseizoen wordt afgesloten met twee grote live-acts.

Kaarten (à 25 euro per stuk) bestellen kan via de website. Het feest begint vanaf 19.00 uur en mag doorgaan tot 1.00 uur. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.