Bestuurder zwaargewond bij ernstig ongeval op Kromhurken bij Bergeijk

VIDEOBERGEIJK - Op de Kromhurken in het buitengebied bij Bergeijk heeft in de nacht van woensdag op donderdag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een bestuurder raakte daarbij zwaargewond. Dat gebeurde rond 1.00 uur in de nacht.

Een man reed door onbekende oorzaak tegen een boom aan. Een omwonende hoorde dat en belde 112. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd, maar die kwam niet ter plaatse. 

De weg was afgesloten voor onderzoek. Tijdens het ongeval was het zeer mistig. Een woordvoerder van de politie geeft donderdagochtend aan dat de bestuurder is afgevoerd met zwaar letsel.

Ongeval in Bergeijk.
Volledig scherm
Ongeval in Bergeijk. © Fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels
  1. Van der Heijden Transport wil snel aan de slag na grote brand in Hapert: ‘Dinsdag gaan we gewoon rijden’

    Van der Heijden Transport wil snel aan de slag na grote brand in Hapert: ‘Dinsdag gaan we gewoon rijden’

    HAPERT - De brandweer is zaterdagochtend nog altijd druk bezig met de zeer grote brand die vrijdagmiddag uitbrak in het inmiddels ingestorte pand van Van der Heijden Transport in Hapert. Er is gestart met sloopwerkzaamheden om de brandende restanten van het gebouw te kunnen afblussen. Dat gaat gepaard met zware explosies. Volgens de brandweer gaat dat nog de hele dag duren. Rookontwikkeling en overlast zullen blijven aanhouden.