Online geplaatst en betaald - Een verkeersbord voor bouwwerkzaamheden.

Trefwoorden: bouwwerkzaamheden, werkzaamheden, bouwen, verkeershinder, graafwerkzaamheden, 
wegwerkzaamheden, afsluiting, wegopbreking, verkeerswerkzaamheden, graafwerkzaamheden, stock,
Volledig scherm
Online geplaatst en betaald - Een verkeersbord voor bouwwerkzaamheden. Trefwoorden: bouwwerkzaamheden, werkzaamheden, bouwen, verkeershinder, graafwerkzaamheden, wegwerkzaamheden, afsluiting, wegopbreking, verkeerswerkzaamheden, graafwerkzaamheden, stock, © GinoPress B.V.

Betonstrook fietspad Broekhovenseweg bijna klaar

RIETHOVEN - De aanleg van het nieuwe tweerichtingsfietspad langs de Broekhovenseweg is in volle gang. Het beton wordt nu gestort tussen Wilgerijs en de Keersopperdreef. Het fietspad is onderdeel van het toekomstige snelfietspad tussen Bergeijk en het stedelijk gebied.  

  1. Jos Kessels en Björn van der Doelen lijnrecht tegenover elkaar over ongevaccineerden: 'Wees blij dat je niet in Botswana geboren bent’
    PREMIUM

    Jos Kessels en Björn van der Doelen lijnrecht tegenover elkaar over ongevacci­neer­den: 'Wees blij dat je niet in Botswana geboren bent’

    EINDHOVEN - Wel of niet vaccineren, de discussie wordt volop gevoerd. Oud-PSV-speler en muzikant Björn van der Doelen (‘gevaccineerd, maar ik begrijp als je het niet doet’) stoorde zich aan de stukjes van ED-columnist Jos Kessels (‘er zijn 0 redenen om je niet te vaccineren’) die geen begrip toonde voor mensen die geen prik nemen. Hij nodigde Jos uit voor een debat.