Bewoners van de Koolbogt in Bladel wachten op herinrichting van hun straat. Vlnr: Carina Heuveling, Henk Heuveling, Ada Wouters en Louis Wouters.
Volledig scherm
Bewoners van de Koolbogt in Bladel wachten op herinrichting van hun straat. Vlnr: Carina Heuveling, Henk Heuveling, Ada Wouters en Louis Wouters. © DCI Media

Bewoners Koolbogt in Bladel willen niet wachten met herinrichting wijk; ‘Ze moeten zich niet verstoppen achter Mooiland’

BLADEL - Bewoners van de Koolbogt in Bladel zijn ontevreden over de inrichting van hun wijk. De aanpak daarvan hoeft niet te wachten tot woningcorporatie Mooiland de seniorenwoningen heeft overgedragen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.