Bewoners van de Koolbogt in Bladel wachten op herinrichting van hun straat. Vlnr: Carina Heuveling, Henk Heuveling, Ada Wouters en Louis Wouters.
Volledig scherm
Bewoners van de Koolbogt in Bladel wachten op herinrichting van hun straat. Vlnr: Carina Heuveling, Henk Heuveling, Ada Wouters en Louis Wouters. © DCI Media

Bewoners Koolbogt in Bladel willen niet wachten met herinrichting wijk; ‘Ze moeten zich niet verstoppen achter Mooiland’

BLADEL - Bewoners van de Koolbogt in Bladel zijn ontevreden over de inrichting van hun wijk. De aanpak daarvan hoeft niet te wachten tot woningcorporatie Mooiland de seniorenwoningen heeft overgedragen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?