Bewoners zijn 'racebaan' in Westerhoven zat

VIDEOWESTERHOVEN - Een bizar en pijnlijk toeval in Westerhoven. Een busje ramde daar zaterdagochtend de gevel van een woning. Pal achter die muur sliep een man die drie jaar na dato nog altijd herstelt van een zwaar ongeval. De buurt is de hardrijders op de Provincialeweg meer dan zat.

In een flits is hij uit bed en ligt hij op de grond. Veel sneller dan goed voor hem is. Maar John-Paul Vuijsters (42), moeizaam herstellende van inmiddels de twaalfde zware nek-operatie, moest wel: 'iets' is zojuist met grof geweld tegen zijn gevel geknald. Bang dat de boel op instorten staat, kruipt hij naar zijn twee honden en schreeuwt naar boven, waar de oorverdovende klap zijn vrouw en kinderen ook heeft gewekt. Met hen is alles goed en ook het huis staat nog.

  1. Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven nog uren dicht
    Video

    Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven nog uren dicht

    OIRSCHOT - Op de A58 bij Oirschot is woensdagmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met 70 inzittenden. Het gaat om 54 Belgische kinderen van 6 tot 12 jaar, 15 begeleiders en hun chauffeur. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto's betrokken. Een inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. Volgens Rijkswaterstaat blijft de weg nog tot ongeveer 21.00 uur dicht.