Volledig scherm
© Thinkstock

Bijbaantje bij technische bedrijven Kempen

EERSEL - Kempische jongeren tussen 15 en 25 jaar zouden meer open moeten staan voor een bijbaantje, stage of een afstudeertraject bij een industrieel of technisch bedrijf in de Kempen. Om die reden zijn Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden met een initiatief gestart.  

Er is een krapte op de arbeidsmarkt en er is een grote vraag naar werknemers. De gemeenten willen laten zien dat er in hun gebied innovatieve en interessante werkgevers zijn. Aanmelden kan via Facebook (Goed Geschoolde Jongeren) of WhatsApp (06 364 159 25).  

  1. Popmuziekspektakel Kempensessie in Steensel staat weer als een huis

    Popmu­ziekspek­ta­kel Kempenses­sie in Steensel staat weer als een huis

    STEENSEL - Wie Steensel en april zegt, zegt Kempensessie, zondag al voor de 41-ste keer. In De Höllekes leverde de samenwerking tussen het gemeenschapshuis en muziekcentrum JAM uit Eersel weer veel muzikaal vertier op. Van de middag tot middernacht kreeg Steensel muziek en gezelligheid over zich uitgestrooid. In de geluidsarme zaal van het gemeenschapshuis de pittige muziek en in de tent de meer luchtige klanken. De podiumbezetting is er gemêleerd, wat ook terug te zien in de keur van bezoekers: van jong tot oud en van doorgewinterde muziekliefhebber tot de gelegenheid luisteraar.