Een ruzie tussen seizoensarbeiders in een Eerselse woning liep zo faliekant uit de hand dat het Openbaar Ministerie het ziet als drie pogingen tot moord.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ruzie tussen seizoensarbeiders in een Eerselse woning liep zo faliekant uit de hand dat het Openbaar Ministerie het ziet als drie pogingen tot moord. © Fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels


Verdachte drievoudige moordpoging Eersel 'snapt naam van de rechter niet’

DEN BOSCH - Dat advocaten last hebben van een taalbarrière kon maandagochtend in de Bossche rechtbank niet duidelijker worden gemaakt dan door de verdachte uit Litouwen. Deze had een vraag aan de rechtbank. Hij snapte een deel van de aanklacht niet, een erg moeilijk, onvertaalbaar woord. Dat kon de rechter begrijpen: het was diens eigen achternaam onder een juridisch stuk.

 1. Upgrade voor Landgoed Stille Wille: meer groen en een nieuw receptiegebouw
  PREMIUM

  Upgrade voor Landgoed Stille Wille: meer groen en een nieuw receptiege­bouw

  OIRSCHOT - Vrij wonen in het groen, met uitzicht op de omringende landerijen. Van recreatiepark voor ‘weekendeigenaren’ groeide Landgoed De Stille Wille in Oirschot uit naar een vaste residentie voor zo'n 325 huishoudens. De nieuwe eigenaar, Investeringsmaatschappij Oostervelden Projecten B.V., wil het een kwaliteitsimpuls geven. ,,Meer groen, betere infrastructuur en moderne faciliteiten", aldus Faruk Kinran.
 1. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?