Een schuurtje naast een caravan heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in brand gestaan op camping de Zwarte Bergen in Luyksgestel.
Volledig scherm
Een schuurtje naast een caravan heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in brand gestaan op camping de Zwarte Bergen in Luyksgestel. © fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels

Branden Zwarte Bergen waarschijnlijk aangestoken, dader(s) en motief nog onbekend

LUYKSGESTEL - De politie gaat voorlopig uit van brandstichting in het onderzoek naar meerdere branden die afgelopen twee maanden ontstonden op het terrein van voormalig camping de Zwarte Bergen. 

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.