Corine Verhoeven in de kraamkamer van het Máxima MC in Veldhoven, waar moeder Shama uit Eindhoven zojuist is bevallen van twee zonen, Kayhan en Cihan.
Volledig scherm
PREMIUM
Corine Verhoeven in de kraamkamer van het Máxima MC in Veldhoven, waar moeder Shama uit Eindhoven zojuist is bevallen van twee zonen, Kayhan en Cihan. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Britse verloskundigen krijgen les van professor uit Bladel

VELDHOVEN -  Zij was in 2013 de dertiende verloskundige in Nederland die cum laude promoveerde. Nu gaat Corine Verhoeven uit Bladel (57) Britse ‘midwifes', ofwel verloskundigen, opleiden aan de Universiteit van Nottingham, waar zij voor drie jaar is aangesteld als hoogleraar. 

 1. Hapertse circusdirecteur heeft zijn zomertournee rond; Harlekino is klaar voor het hooggeëerd publiek
  PREMIUM

  Hapertse circusdi­rec­teur heeft zijn zomertour­nee rond; Harlekino is klaar voor het hooggeëerd publiek

  HAPERT - Ze kregen maar een klein regeltje in de lijst van instellingen en organisaties voor wie de coronabeperkingen werden opgeheven, maar jawel: Ook de circussen mogen weer aan de slag. Circusdirecteur Kevin van Geet (28) uit Hapert is klaar om met zijn circus Harlekino over vijf weken op tournee te gaan. ,,Het was natuurlijk al langer duidelijk dat dit geen topjaar zou worden.”
 2. Zonneweide Kattenberg: na de zomer zonneparkplan indienen

  Zonneweide Kattenberg: na de zomer zonnepark­plan indienen

  OIRSCHOT- De initiatienemers van Zonneweide Kattenberg, met een zoekgebied aan beide kanten van de A58 bij Stille Wille, Bekersberg en Kattenberg, willen in de nazomer van 2021 hun plan voor een zonnepark indienen bij gemeente Oirschot. Dat vertelden ze in hun digitale bijeenkomst op 16 juni. Hierin informeerden ze belangstellenden en belanghebbenden over de plannen. De initiatiefnemers blijven de komende tijd in gesprek met betrokkenen.