Het zandpad Kromvensedijk wordt al sinds december 2019 met rijplaten begaanbaar gehouden, zodat Jan de Rooy (inzet) en zijn echtgenote hun huis kunnen bereiken. De gemeente Oirschot moet het opknappen maar werd vorige week tegen gehouden door boze Beerzenaren die bang waren dat het pad verhard zou worden. (fotomontage)
Volledig scherm
PREMIUM
Het zandpad Kromvensedijk wordt al sinds december 2019 met rijplaten begaanbaar gehouden, zodat Jan de Rooy (inzet) en zijn echtgenote hun huis kunnen bereiken. De gemeente Oirschot moet het opknappen maar werd vorige week tegen gehouden door boze Beerzenaren die bang waren dat het pad verhard zou worden. (fotomontage) © DCI Media/ED

Broedseizoen én een nieuwe rechtszaak zorgen voor uitstel van herstel zandpad naar huis Jan de Rooy

Het kan nog wel maanden duren voordat het zandpad aan de Kromvensedijk in Middelbeers hersteld kan worden. Nu de Werkgroep Natuur en Landschap de Beerzen een rechtszaak heeft aangespannen om de werkzaamheden op te laten schorten én het broedseizoen is begonnen, kan het wel eens tot het einde van de zomer duren voordat er schot in de zaak komt.