Ook de lintjesregen in Oirschot verliep vanwege corona anders dan gebruikelijk. Burgemeester Judith Keijzers bezocht de gedecoreerden toen kort aan de voordeur, met een oude, oranje BMW.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de lintjesregen in Oirschot verliep vanwege corona anders dan gebruikelijk. Burgemeester Judith Keijzers bezocht de gedecoreerden toen kort aan de voordeur, met een oude, oranje BMW. © Gemeente Oirschot

Burgemeesters in coronatijd: een bos bloemen en een gesprekje bij de voordeur

Geen drukbezochte Sinterklaasintocht, geen feestelijke bijeenkomst met alle gouden paren en geen huldiging van de sportkampioenen. Hoe blijven de veelal thuiswerkende burgemeesters van Oirschot, Cranendonck en Gemert-Bakel toch in contact met hun inwoners?

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.