Volledig scherm
PREMIUM
Henk van Loon met zijn klassieke Zündapp-bromfiets. © Jean Pierre Reijnen

Cabaretier Henry van Loon krijgt de zaal muisstil en vader Henk is trots

OIRSCHOT - Cabaretier Henry van Loon vertelt in zijn nieuwe show over zijn jeugd in Oirschot, maar ook over het verlies van zijn moeder in 2017. Henry’s vader Henk vindt zijn show knap én ‘confronterend’. 

Henk van Loon kent sinds 2017 ‘goeie en kwaaie dagen: gelukkig meer goeie.’ Hij heeft zijn werk bij Philips na zijn vervroegde pensioen nooit gemist en kreeg zijn vrije tijd met gemak gevuld. ,,Iemand nam me mee naar het volkstuincomplex De Goeie Aerde, hier in Oirschot. Vroeger had ik een hekel aan spitten, maar nu beleefde ik veel plezier aan het tuinieren.”

  1. Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open
    Video

    Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open

    OIRSCHOT - Op de A58 bij Oirschot is woensdagmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met 70 inzittenden. Het gaat om 54 Belgische kinderen van 6 tot 12 jaar, 15 begeleiders en hun chauffeur. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto's betrokken. Een inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De weg was urenlang dicht. Pas rond 21.00 uur ging de vluchtstrook open voor verkeer, nog eens anderhalf uur later de rest van de weg.