Henk van Loon stuurt heel vaak foto's in naar de redactie van het Eindhovens Dagblad. ,,Ik laat Oirschot graag zien."
Volledig scherm
PREMIUM
Henk van Loon stuurt heel vaak foto's in naar de redactie van het Eindhovens Dagblad. ,,Ik laat Oirschot graag zien." © Kees Martens/DCI Media

Chauvinist Henk van Loon zet Oirschot in de kijker

ZOMERSERIEOIRSCHOT - Hij stuurt regelmatig foto’s naar de fotorubriek MijnED. En regelmatig worden deze geplaatst. Waarom maakt hij deze foto’s en hoe zijn de reacties? Wat fotografeert hij bij voorkeur? Een portret van Henk van Loon uit Oirschot.

 1. Geld van zilveren Kernraad Riethoven voor groener schoolplein

  Geld van zilveren Kernraad Riethoven voor groener school­plein

  RIETHOVEN - De Kernraad Riethoven, die dit jaar 25 jaar bestaat, stelt 2500 euro beschikbaar om het schoolplein van de Sint-Willibrordusschool groener te maken. De school bestaat dit jaar honderd jaar. Met het geld wordt in oktober door twee Riethovense hoveniersbedrijven het schoolplein vergroend, naar een ontwerp van Ilse Duisters. Het vergroende schoolplein wordt tijdens de viering van honderd jaar school in het feestweekend vanaf vrijdag 12 november geopend.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.