Leerkrachten van het Palet in Hapert hebben posters gemaakt om schooldirecteur Gerard Smetsers te steunen: 'Wij zijn trots op jou Gerard'.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerkrachten van het Palet in Hapert hebben posters gemaakt om schooldirecteur Gerard Smetsers te steunen: 'Wij zijn trots op jou Gerard'. © .

Commotie op basisschool het Palet in Hapert over onverwacht pensioenvertrek directeur: schoolteam diep teleurgesteld

HAPERT - Directeur Gerard Smetsers had na zijn pensionering best nog twee jaar op basisschool het Palet in Hapert willen blijven werken. Ook zijn team zag dat helemaal zitten. Het schoolbestuur niet. Resultaat: Smetsers verlaat nu over een paar maanden toch de school. Het personeel is zwaar teleurgesteld. 

  1. Geld van zilveren Kernraad Riethoven voor groener schoolplein

    Geld van zilveren Kernraad Riethoven voor groener school­plein

    RIETHOVEN - De Kernraad Riethoven, die dit jaar 25 jaar bestaat, stelt 2500 euro beschikbaar om het schoolplein van de Sint-Willibrordusschool groener te maken. De school bestaat dit jaar honderd jaar. Met het geld wordt in oktober door twee Riethovense hoveniersbedrijven het schoolplein vergroend, naar een ontwerp van Ilse Duisters. Het vergroende schoolplein wordt tijdens de viering van honderd jaar school in het feestweekend vanaf vrijdag 12 november geopend.