De Groene Long is een groen gebied tussen Zwartakkers, Beemdstraat en Postelweg in Bladel. Dit gebied wordt 'groen' ingericht door inwoners met oa een tuinderij en een kinderboerderij.
Volledig scherm
De Groene Long is een groen gebied tussen Zwartakkers, Beemdstraat en Postelweg in Bladel. Dit gebied wordt 'groen' ingericht door inwoners met oa een tuinderij en een kinderboerderij. © Kees Martens/DCI Media

De Groene Long werkt met Bladels hout

BLADEL - Het hout voor de hekken, poorten, speeltoestellen en pergola’s op De Groene Long moet uit het Bladelse bos komen. Dat is het doel van overleg tussen Bosgroep Zuid en het stichtingsbestuur van het natuurpark in het centrum van Bladel.

  1. Vraag & Aanbod: lezer Marie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Vraag & Aanbod: lezer Ma­rie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Al jaren op zoek naar dat ene speciale kopje? Of wil u graag van uw oude stoeptegels af? Kan jullie nieuwe rockband muzikanten gebruiken? Of heeft u iets verloren of juist gevonden? In de rubriek Vraag&Aanbod van het ED helpen lezers elkaar!
    Cranendonck, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Nuenen, Eindhoven, Valkenswaard