Discotheek El Sombrero nu (links) en op archiefbeeld (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Discotheek El Sombrero nu (links) en op archiefbeeld (rechts). © Kees Martens/DCI Media

Discotheek El Sombrero is verkocht en verlaten, maar de herinneringen aan ‘d’n Elsom’ blijven: ‘De sfeer was uniek’

REUSEL - Het was decennialang een begrip in de regio en menig jeugdliefde is er opgebloeid: discotheek El Sombrero in Reusel. Inmiddels is de roemruchte zaak verkocht en verlaten, al klinkt aan de overkant van de straat wel weer muziek. Op zoek naar het geheim van ‘d’n Elsom’.

 1. Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschillende tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’
  PREMIUM
  Video

  Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschil­len­de tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’

  Het had een groot feest moeten worden, maar ja: coronamaatregelen én PSV speelt vanavond. Dus vieren Willy en René van de Kerkhof hun 70ste verjaardag in het Philips Stadion. Waar anders? Een interview met de meest benaderbare voetbaltweeling van het land, die zoveel op elkaar lijken maar ook o zo verschillend zijn. ,,Ik zie die jochies weleens denken: wat moet ik met die ouwe op de foto?”
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.