Bram Gerritsen (10) uit Spoordonk is de nieuwe Jeugdburgemeester van Oirschot. De officiele installatie volgt in september. Hier draagt hij de ambtsketen van burgemeester Judith Keijzers-Verschelling.
Volledig scherm
Bram Gerritsen (10) uit Spoordonk is de nieuwe Jeugdburgemeester van Oirschot. De officiele installatie volgt in september. Hier draagt hij de ambtsketen van burgemeester Judith Keijzers-Verschelling. © Margot Kuijpers-Franken

Dit is de nieuwe jeugdburgemeester van Oirschot

OIRSCHOT - Bram Gerritsen (10) uit Spoordonk is de nieuwe jeugdburgemeester van Oirschot. Dat heeft burgemeester Judith Keijzers-Verschelling woensdagavond bekendgemaakt.

  1. Zonneweide Kattenberg: na de zomer zonneparkplan indienen

    Zonneweide Kattenberg: na de zomer zonnepark­plan indienen

    OIRSCHOT- De initiatienemers van Zonneweide Kattenberg, met een zoekgebied aan beide kanten van de A58 bij Stille Wille, Bekersberg en Kattenberg, willen in de nazomer van 2021 hun plan voor een zonnepark indienen bij gemeente Oirschot. Dat vertelden ze in hun digitale bijeenkomst op 16 juni. Hierin informeerden ze belangstellenden en belanghebbenden over de plannen. De initiatiefnemers blijven de komende tijd in gesprek met betrokkenen.