Volledig scherm
PREMIUM
Camping De Zwarte Bergen in Luyksgestel. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Doek valt voor camping De Zwarte Bergen in Luyksgestel: honderden bewoners moeten verhuizen

LUYKSGESTEL - De Luyksgestelse camping De Zwarte Bergen stopt met de activiteiten. De bewoners van 291 stacaravans krijgen hooguit drie jaar de tijd om te verhuizen. 

Nee, camping de Zwarte Bergen was niet meer te redden, geeft ondernemer Paul van Os van Werkconsult Beheer aan. Hij heeft het park gekocht om het in een andere vorm weer toekomst te geven. ,,De camping is door de jaren heen in verval geraakt. Er is veel achterstallig onderhoud, de exploitatie moeizaam. Je moet dan echt over veel kapitaal beschikken om er nog iets van te maken.”

  1. Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open
    Video

    Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open

    OIRSCHOT - Op de A58 bij Oirschot is woensdagmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met 70 inzittenden. Het gaat om 54 Belgische kinderen van 6 tot 12 jaar, 15 begeleiders en hun chauffeur. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto's betrokken. Een inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De weg was urenlang dicht. Pas rond 21.00 uur ging de vluchtstrook open voor verkeer, nog eens anderhalf uur later de rest van de weg.