Eersel In de bossen ten zuiden van Eersel zijn de afgelopen tijd bomen gerooid en is bij de parkeerplaats van de trimbaan aan de Postelseweg een mooie open ruimte ontstaan. Daar moet een geboortebos ontstaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Eersel In de bossen ten zuiden van Eersel zijn de afgelopen tijd bomen gerooid en is bij de parkeerplaats van de trimbaan aan de Postelseweg een mooie open ruimte ontstaan. Daar moet een geboortebos ontstaan. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Eersel start nieuwe traditie met een geboortebos

EERSEL - Voor alle kinderen die in 2018 zijn geboren in de gemeente Eersel wordt een boom geplant. Het moet een terugkerende jaarlijkse traditie worden, die een nieuw bos oplevert en een bijdrage levert aan een gezonde leefomgeving.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.