Een handjevol woningen op Stille Wille heeft een verdieping. De prijzen van de chalets op het park variëren fors: van vijfentwintigduizend euro tot twee ton.
Volledig scherm
PREMIUM
Een handjevol woningen op Stille Wille heeft een verdieping. De prijzen van de chalets op het park variëren fors: van vijfentwintigduizend euro tot twee ton. © René Manders/DCI Media

Eindelijk rust voor de Stille Wille: park na jarenlange onduidelijkheid verkocht

OIRSCHOT - Na ruim vijftig jaar is de Stille Wille geen familiebedrijf meer. Het Oirschotse vakantiepark is verkocht aan Oostervelden Projecten. “Een gedegen partij”, zegt interim-bestuurder Gijs Verweij, “Ze zijn iets moois van plan, de bewoners kunnen gerust zijn”.

 1. Miet van de Voort (95) uit Hooge Mierde bleef voor velen ‘Miet Vivo’
  PREMIUM

  Miet van de Voort (95) uit Hooge Mierde bleef voor velen ‘Miet Vivo’

  HOOGE MIERDE - In Hooge Mierde overleed zondag Miet van de Voort-Meulenbroeks op 95-jarige leeftijd. Ze bleef Hooge Mierde altijd trouw. Toen Miet in 1954 trouwde met bakker Nol van de Voort, begon ze naast het café een kruidenierswinkeltje. Dit winkeltje opereerde in de loop der jaren onder verschillende inkoopnamen, waaronder de Vivo. Het leverde haar een bijnaam voor het leven op: Miet Vivo. De winkel is er nog steeds en is nu de enige in Hooge Mierde.
 1. Fietsend feestje voor mentale gezondheid van jongeren: 'Was wel even nodig'
  Play

  Fietsend feestje voor mentale gezondheid van jongeren: 'Was wel even nodig'

 2. Steekincident in Gemert: 35-jarige man gewond
  Play

  Steekinci­dent in Gemert: 35-jarige man gewond