Ernstig ongeval in Bladel
Volledig scherm
Ernstig ongeval in Bladel © Fotopersburo Bert Jansen / Rico Vogels

Ernstig ongeval in Bladel: twee auto’s botsen bij oversteek op Rondweg

BLADEL - Op de Rondweg in Bladel zijn vrijdagavond twee auto’s op elkaar gebotst. Daarbij vielen meerdere gewonden. De hulpdiensten rukten massaal uit. 

 1. Met dank aan de Belastingdienst; een schuld van twee ton voor wat ooit een doorsnee Bergeijks gezin was
  PREMIUM

  Met dank aan de Belasting­dienst; een schuld van twee ton voor wat ooit een doorsnee Bergeijks gezin was

  BERGEIJK - Met een roze brief van de Belastingdienst dat binnen twee weken 48.000 euro kinderopvangtoeslag moest worden terugbetaald, begon voor een jong, doodnormaal Bergeijks gezin in 2009 een drama met vele hoofdstukken. De schuld van de familie bedraagt ruim tien jaar later meer dan het viervoudige (circa 2 ton) maar door beloftes van het kabinet en hulp van de gemeente gloort er weer licht.
 2. Een goed gesprek over belangrijke maatschappelijke thema’s, sluit je aan bij Nederland in Gesprek en laat écht van je horen

  Een goed gesprek over belangrij­ke maatschap­pe­lij­ke thema’s, sluit je aan bij Nederland in Gesprek en laat écht van je horen

  Moeten we over op kernenergie? Is de basisbeurs klaar voor een comeback? Moet de zorgpremie leeftijdsafhankelijk? Grote onderwerpen die ondergesneeuwd dreigen te raken door alles wat met corona te maken heeft. Toch zijn ze belangrijk, met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht. Nu we in een langdurende lockdown wat meer op onszelf zijn teruggeworpen, valt het niet mee om met anderen in gesprek te gaan over deze thema’s. Wij willen u daar graag bij helpen.
 1. Rellen in Eindhoven! Dit zijn de heftigste beelden
  Play

  Rellen in Eindhoven! Dit zijn de heftigste beelden

 2. Ook onrust in Tilburg, relschoppers vernielen wijk
  Play

  Ook onrust in Tilburg, relschop­pers vernielen wijk