Ruben Loos, Sander Blox en Dave Maas (vlnr) in de nieuwe vestiging van Fit Factory in Bergeijk. Ken Kuijpers staat niet op de foto.
Volledig scherm
Ruben Loos, Sander Blox en Dave Maas (vlnr) in de nieuwe vestiging van Fit Factory in Bergeijk. Ken Kuijpers staat niet op de foto. © Kees Martens/DCI Media

Fit Factory opent ook in Bergeijk en telt al honderden leden

BERGEIJK - Ook Bergeijk heeft sinds kort een Fit Factory. Naast de vestigingen in Eersel (2005), Bladel (2013) en na een overname van een bestaande fitnessclub in Oisterwijk in 2017 is Bergeijk de vierde Fit Factory in Brabant. De vier participanten zijn Dave Maas (47), woordvoerder Ruben Loos (34), Ken Kuijpers (36) en clubmanager Sander Blox (26).

  1. Hapertse circusdirecteur heeft zijn zomertournee rond; Harlekino is klaar voor het hooggeëerd publiek
    PREMIUM

    Hapertse circusdi­rec­teur heeft zijn zomertour­nee rond; Harlekino is klaar voor het hooggeëerd publiek

    HAPERT - Ze kregen maar een klein regeltje in de lijst van instellingen en organisaties voor wie de coronabeperkingen werden opgeheven, maar jawel: Ook de circussen mogen weer aan de slag. Circusdirecteur Kevin van Geet (28) uit Hapert is klaar om met zijn circus Harlekino over vijf weken op tournee te gaan. ,,Het was natuurlijk al langer duidelijk dat dit geen topjaar zou worden.”