Jan Adams, voorzitter van stichting De Toekomst, maakt zich zorgen over de mogelijkheden voor dagbesteding van bewoners van woongroep De Toekomst in Reusel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Adams, voorzitter van stichting De Toekomst, maakt zich zorgen over de mogelijkheden voor dagbesteding van bewoners van woongroep De Toekomst in Reusel. © Rene Manders/DCI Media

Geen dagbesteding in de buurt breekt cliënten Reusel op

REUSEL - De cliënten van woongroep De Toekomst in Reusel, hebben al een half jaar geen passende dagbesteding dicht bij huis en de ouders luiden de noodklok. Jan Adams, voorzitter van stichting De Toekomst, pleitte afgelopen week nog bij de gemeentelijke commissie om ruimte en middelen voor dagbesteding mee te nemen in de plannen voor de nieuwe Kei in Reusel.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”