Onbebouwde locatie in Riethoven waar een nieuwe woonwijk komt, middenin het centrum. De wijk komt in een leeg gebied tussen de Tonterstraat, Dorpsstraat en Gildestraat.
Volledig scherm
Onbebouwde locatie in Riethoven waar een nieuwe woonwijk komt, middenin het centrum. De wijk komt in een leeg gebied tussen de Tonterstraat, Dorpsstraat en Gildestraat. © Kees Martens/DCI Media

Groen licht voor bouwplan in centrum Riethoven

RIETHOVEN - Het plan voor de bouw van 44 nieuwe woningen in het centrum van Riethoven heeft unaniem steun gekregen van de Bergeijkse gemeenteraad. Ook GroenLinks-PvdA ging akkoord. Al had deze fractie wel zorgen over de grote hoeveelheid huizen die in het gebied komen, en de impact op het groen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.