Volledig scherm
PREMIUM
De dorpsraad van Hoogeloon maakt kennis met burgemeester Remco Bosma in gemeenschapshuis D'n Aanloôp. © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Hoogeloon maakt kennis met nieuwe Bladelse burgemeester

HOOGELOON - Na Casteren en Hapert, ging Remco Bosma, Bladels nieuwe burgemeester, gisteren op kennismakingsbezoek bij de dorpsraad van Hoogeloon.

In gemeenschapshuis D’n Anloôp werd Remco Bosma, samen met de wethouders Davy Jansen en Wim van der Linden, gemoedelijk begroet door de leden van de dorpsraad. Dorpsraadvoorzitter Jo Brans greep daarna middels een diapresentatie meteen maar de gelegenheid aan om de gemeentelijke vertegenwoordiging te confronteren met enkele actuele Hoogeloonse vraagstukken.

  1. 14 gewonden na elektrocutie tijdens kampioenenviering hockeyploeg in Mol

    14 gewonden na elektrocu­tie tijdens kampioenen­vie­ring hockey­ploeg in Mol

    Op een hockeyterrein in het Belgische Mol zijn zaterdagavond veertien mensen gewond geraakt bij een incident met een hoogspanningslijn boven het terrein tijdens een kampioenenviering. Dat bevestigt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) in tegen Het Laatste Nieuws. Slingers die de lucht in werden geschoten, maakten contact met een hoogspanningslijn, waardoor stroom naar het terrein werd geleid. Vier mensen zijn er erg aan toe maar ze zijn buiten levensgevaar, aldus burgemeester Caeyers.