Een dag na de grote brand in Hapert is de brandweer nog aan het nablussen. Restanten worden weggehaald om er bij te kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een dag na de grote brand in Hapert is de brandweer nog aan het nablussen. Restanten worden weggehaald om er bij te kunnen. © fotopersburo Bert Jansen/Paul van Woerkum

In beeld | Een dag na de zeer grote brand: dit is wat er over is van Van der Heijden Transport in Hapert

Foto's en videoHAPERT - Een zeer grote brand heeft vrijdagmiddag de loods van Van der Heijden Transport in Hapert in de as gelegd. De zeer grote vlammenzee was zo hevig, dat de brandweer drie crashtenders van de vliegbasis Eindhoven inzette om de omliggende panden te redden van de vlammen. Alle actuele informatie over de brand lees je hier. Fotografen Rico Vogels en Paul van Woerkum maakten onderstaande beelden. 

  1. In de horeca zijn zelfs de braafste jongetjes van de klas nu boos: ‘Voor het eerst voelt het écht niet eerlijk’
    PREMIUM

    In de horeca zijn zelfs de braafste jongetjes van de klas nu boos: ‘Voor het eerst voelt het écht niet eerlijk’

    EINDHOVEN - Zelfs de grootste doorzetters in de horeca, die tot nu toe amper klaagden over de lockdowns, roeren zich nu. Ze vinden het niet uit te leggen dat de horeca dicht moet blijven tot zeker 25 januari. ,,De hardst roependen mogen open en ik gun het ze, maar het is niet eerlijk”, zegt Yvette van Heugten, eigenaresse van lunchroom Tante Thee in Bergeijk geëmotioneerd.