Volledig scherm
PREMIUM
De kunstmarkt in Eersel. © Bert Jansen

Jubileum kunstmarkt in Kempenmuseum trekt veel publiek naar Eersel

EERSEL - Kempenmuseum De Acht Zaligheden bestaat 40 jaar. Een vaste activiteit is de kunstmarkt. Dit jaar met een feestelijk tintje.

Veel Eerselnaren zien de jaarlijkse kunstmarkt als een gezellig uitje. Wat rondslenteren langs de kramen, wat bijkletsen met dorpsgenoten met daarbij wat lekkers te eten en te drinken. Steeds meer Kempenaren van buiten Eersel weten de markt ook te vinden en zorgen mede voor een gezellige sfeer. 

  1. Popmuziekspektakel Kempensessie in Steensel staat weer als een huis

    Popmu­ziekspek­ta­kel Kempenses­sie in Steensel staat weer als een huis

    STEENSEL - Wie Steensel en april zegt, zegt Kempensessie, zondag al voor de 41-ste keer. In De Höllekes leverde de samenwerking tussen het gemeenschapshuis en muziekcentrum JAM uit Eersel weer veel muzikaal vertier op. Van de middag tot middernacht kreeg Steensel muziek en gezelligheid over zich uitgestrooid. In de geluidsarme zaal van het gemeenschapshuis de pittige muziek en in de tent de meer luchtige klanken. De podiumbezetting is er gemêleerd, wat ook terug te zien in de keur van bezoekers: van jong tot oud en van doorgewinterde muziekliefhebber tot de gelegenheid luisteraar.