Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

KempenFM Hapert steekt luisteraars hart onder de riem

HAPERT - Zaterdag 11 april is er in heel de Kempen muziek te beluisteren die aangevraagd is door de luisteraars. 

De zender Kempen FM, die uitzendt vanuit Hapert, gaat een hele dag verzoekplaten draaien om zo alle luisteraars en dan vooral de thuiszitters een hart onder de riem te steken. De uitzending heeft als titel Voor Elkaar.

Iedereen kan een verzoekplaat aanvragen voor zijn of haar geliefden, opa, oma, verzorgende, mantelzorger, vrienden, familie, etc. De aanvragen kunnen via een persoonlijk ingesproken audiobericht op What’sApp geplaatst worden. Het mobiele nummer waar het bericht naar gestuurd kan worden is 06-15341232. De berichten kunnen nu al ingestuurd worden. 

Ties Wijnen, die de uitzending verzorgt, heeft zoveel reacties nog nooit meegemaakt. ,,We zenden op zaterdag altijd live uit en soms krijgen we enkele verzoeken. Nu stromen de berichten met de verzoeken al binnen. Zo vraagt iemand uit Eersel een plaatje aan voor zijn tandarts, ‘Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’. Het zullen waarschijnlijk wel veel Nederlandstalige verzoeken zijn, maar alles mag.”

De uitzending op zaterdag begint om 09:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Kempen FM zend uit via de frequenties 97.2 - 105.7 en 106.1 FM.