Volledig scherm
Heren van de Raad. © André Kempen

Lachen op Teutengatse zittingsavonden in Bergeijk

BERGEIJK - Drie zittingsavonden konden bezoekers bij carnavalsvereniging De Teuten in Bergeijk zich prima vermaken.

Waar het op de eerste zittingsavond - vorige week - vooral verenigingen waren die de zaal bevolkten, was het afgelopen vrijdag de beurt aan vrienden- en familiegroepen. De residentie De Gouden Leeuw in Bergeijk was gezellig gevuld. 

De twee tonproaters Erwin en Koen Lepelaars (geen broers) wisten de zaal goed te bespelen. Erwin Lepelaars liet zien wat hij als "Achmet" in huis heeft. Een sprankelende presentatie. Zijn Golf GTI (Gordijnen Trekhaak Imperial) deed de zaal lachend reageren. 

De Heren van de Raad vertoonden een hilarisch stuk. Ze maakten een verre reis van het Schut naar Kos en Australië en weer terug naar Bergeijk. Hierbij stalen de kannibalen met hun wensenlijstje zeker de show. De meisjes van de dansgroep Infinity (allemaal eerder bij de Piepteuten gedanst) lieten zien wat ze danstechnisch gezien allemaal in huis hebben. Uiteraard werd de hele avond muzikaal ondersteund door ZDGK (Zonder Drank Ginne Klank). 

Gehoord: ,,Ik vergis me eige nie"......."Nee, dat klopt want vergissen is menselijk." Het was een mooie avond.

Volledig scherm
Dansgroep Infinity. © André Kempen
  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.